
Такі сковороди підходять для виготовлення на всіх типах плит і печей, також у духових шафах. Сковорода з чавуну ідеальна для смаження, тушкування: овочеве рагу, каші, сирне фондю, тушковане м'ясо в котелках, м'ясо, риба, овочі на грилі, млинці на сковороді. Чавунна порційна сковорода на дерев'яній підставці використовується для приготування й подавання гарячих страв як у кафе, ресторанах, так і вдома. Їжа довше залишається гарячою та смачною. Чавун має дуже високу теплоємність, що робить можливим розігрівання до високої температури, на відміну від алюмінію, який має вищу теплопродуктивність і досягти таких температур не може. У чавуну низька теплопровідність. Чавунний посуд повільно гріється й довго зберігає тепло, розподіляється масивними стінками досить рівномірно, що дає змогу отримати так званий ефект печі. Це особливо цінна якість для страв, що вимагають довгого часу приготування.
Зверніть увагу!!! Забороняється зберігати їжу в чавунному посуді без покриття. Забороняється мити чавунний посуд у посудомийній машині. Не рекомендується використовувати агресивні мийні й абразивні щітки для миття посуду.
Основні | |
---|---|
Виробник | Edenberg |
- Ціна: 551 ₴
- В наявності
- Код: EB-18414
Сковорода-гриль чавунна 30,5x16,6x2 см Edenberg EB-18414
551 ₴
- +380 (63) 960-00-70